Θυμάστε εκείνη την ένδοξη μέρα που φέρατε για πρώτη φορά στο σπίτι τη μηχανή κάψουλας Nespresso®; Αυτός ο ενθουσιασμός παρέμεινε για τις πρώτες δύο εβδομάδες, ίσως και για ένα ή δύο μήνες. Το ξύπνημα με τον πιο φρέσκο καφέ ήταν χαρά. Το περιμένατε αυτό κάθε μέρα, σωστά; Λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι ο καφές σας είναι ακόμα φρέσκος! Καθαρίστε το μηχάνημά σας για να το επαναφέρετε στην παλιά του δόξα.

Το Caffenu παρέχει κάψουλες καθαρισμού για να διασφαλίσει ότι η μηχανή καφέ σας παράγει τον γευστικότερο espresso. Η κάψουλα καθαρισμού πηγαίνει στον θάλαμο παρασκευής όπως μια κανονική κάψουλα καφέ. Αφαιρεί τα βακτήρια και τις εναποθέσεις ασβεστίου άμεσα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα αφαλατικό που έχει στοχευμένη δράση το πίσω μέρος του μηχανής κάψουλας καφέ.

Ο τακτικός καθαρισμός εξασφαλίζει τη βέλτιστη θερμοκρασία και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του μηχανήματός σας. Το κέρδο; σας;  ο υπέροχος καφές!  Επιστρέψτε το μηχάνημά σας Nespresso® στην παλιά του δόξα και ερωτευτείτε ξανά τη μηχανή καφέ σας.