Caffenu® Cleaning Tablets

Οι ταμπλέτες καθαρισμού Caffenu® διατίθενται σε συσκευασία λιανικής φουσκάλας (για οικιακή χρήση) ή μέσα σε βαζάκια (για εμπορική χρήση). Η γκάμα διατίθεται σε διάφορα βάρη και μεγέθη σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Οι ταμπλέτες καθαρισμού Caffenu® αφαιρούν τα βρώμικα έλαια καφέ, τις μυρωδιές και τις πικρές τανίνες που συλλέγονται μέσα στις μονάδες παρασκευής και στα φίλτρα. Με τον ισχυρό παράγοντα απολίπανσης, το δισκίο καθαρίζει τις συσκευές καφέ όπως δεν μπορεί να κάνει νερό ή αφαλατωτής. Ο τακτικός καθαρισμός αυξάνει τη διάρκεια ζωής του μηχανήματός σας και συμβάλλει στην τέλεια γεύση του καφέ.

Caffenu® Cleaning Powder

Η προηγμένη μας φόρμουλα είναι τώρα διαθέσιμη και σε δοχείο σκόνης 900g, ιδανική για τον καθαρισμό εμπορικών ημιαυτόματων μηχανών καφέ και αξεσουάρ.

Με τη σκόνη καθαρισμού μηχανών καφέ Caffenu®, οι μηχανές καφέ σας θα συνεχίσουν να λειτουργούν τέλεια, εξασφαλίζοντας το καλύτερο φλιτζάνι καφέ κάθε φορά. Αυτό το συμπυκνωμένο, ταχείας δράσης καθαριστικό αφαιρεί τα βρώμικα λάδια καφέ, τις μυρωδιές και τις πικρές τανίνες από τις κεφαλές, τις γραμμές, τις βαλβίδες, τις λαβές και τα αξεσουάρ της καφετιέρας σας.