Στο εσωτερικό των μηχανών καφέ συσσωρεύονται άλατα που δυστυχώς εμποδίζουν την απόδοση της μηχανής σας. Εάν το θερμαντικό στοιχείο ή το θερμομπλόκ καλύπτονται με άλατα, το μηχάνημα δεν μπορεί να θερμάνει το νερό αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα τον κρύο, κακόγουστο καφέ. Και αλήθεια, ποιος θέλει να πιει κρύο καφέ;

Τα άλατα πρέπει να αφαιρούνται τακτικά με αφαλάτωση του μηχανήματός σας. Παρόλο που το ξύδι θα αφαιρούσε κάποια, αφήστε το καλύτερα για τη σαλάτα σας. Κάνει μόνο μισή δουλειά και ο κίνδυνος να δοκιμάσετε τον καφέ σας και να έχει γεύση ξίδι μετά είναι πολύ μεγάλος! Πρέπει να χρησιμοποιείτε μια κατάλληλη λύση αφαλάτωσης, όπως το Caffenu Eco Descaler, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αφαλάτωση των μηχανών καφέ και είναι φιλικό προς το περιβάλλον ταυτόχρονα.

Η αφαλάτωση με το κατάλληλο προϊόν αφαιρεί σχολαστικά τη συσσώρευση αυτών των φρικτών αλάτων και διατηρεί τη μηχανή σας σε λειτουργία όπως πρέπει, εξασφαλίζοντας ότι συνεχίζετε να απολαμβάνετε τον καφέ σας! Κάτι τέτοιο θα παρατείνει επίσης τη διάρκεια ζωής της καφετιέρας σας, αποφεύγοντας την ανάγκη να πάτε και να αγοράσετε μια νέα.

Καλό είναι να κάνετε αφαλάτωση κάθε 3-6 μήνες ανάλογα με τη σκληρότητα του νερού στην περιοχή σας. Φροντίστε τη μηχανή σας και θα σας φροντίσει!