Υπάρχει κακή ροή, το μηχάνημα στάζει και ο καφές έχει περίεργη γεύση; Όλα αυτά μαζί δεν προσφέρουν και την καλύτερη εμπειρία από μια μηχανή καφέ.

dirty CitiZ Nespresso machine Κοιτάξτε πόση βρωμιά και συσσώρευση έχει αυτή η καφετιέρα Nespresso. Μπορείτε να δείτε υπολείμματα από λάδια καφέ και τσάι επίσης. Το χειρότερο πράγμα όμως είναι αυτό που δεν βλέπετε: τα βακτήρια που κάθονται εκεί που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας εάν πίνετε ακόμα τον καφέ.

Παρακαλούμε, μην την αφήσετε να γίνει τόσο άσχημα!

Η κάψουλα καθαρισμού Caffenu® δημιουργήθηκε ειδικά για να διατηρεί το μηχάνημά σας σε καλή κατάσταση. Ο ειδικά διαμορφωμένος παράγοντας αφρισμού απελευθερώνεται απευθείας μέσα στον θάλαμο παρασκευής και το ακροφύσιο του μηχανήματός σας, ξεπλένοντας βρωμιά, βακτήρια και παλιά υπολείμματα καφέ. Πηγαίνει σε απρόσιτες περιοχές που δεν μπορούν να καθαριστούν με τη συνήθη διαδικασία καθαρισμού, ούτε καν με αφαλάτωση του μηχανήματός σας.

Η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε τον καθαρισμό του μηχανήματός σας είναι τώρα ή αμέσως μετά την αγορά του!

Εάν φροντίζετε καλά τον εξοπλισμό, ο εξοπλισμός θα σας φροντίσει, δίνοντάς σας την εμπειρία του καφέ που σας αξίζει. Αυξάνετε επίσης τη διάρκεια ζωής του μηχανήματός σας καθαρίζοντάς το τακτικά, ώστε να πίνετε νόστιμο καφέ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!