Το να έχετε μια μηχανή κάψουλας καφέ είναι υπέροχο. όλες τις ποικιλίες καφέ μπορείτε να τις απολαύσετε με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλά η συσσώρευση υπολειμμάτων αυτών των καφέδων που αφέθηκαν πίσω μετά από κάθε ψήσιμο, μπορεί σίγουρα να εμποδίσει την απόδοση της μηχανής και ιδιαίτερα τη γεύση του καφέ σας.

Πιστεύετε ότι η καφετιέρα σας είναι καθαρή στο εσωτερικό; Δημιουργήσαμε ένα βίντεο για να σας δείξουμε τι μπορεί να βγει από τη μηχανή του καφέ σας με ένα σωστό καθαρισμό χρησιμοποιώντας μια κάψουλα καθαρισμού Caffenu.

Όπως μπορείτε να δείτε, η κάψουλα καθαρισμού Caffenu® δημιουργήθηκε ειδικά για να καθαρίσει τη μηχανή κάψουλας καφέ από μέσα προς τα έξω. Το σκούρο καφέ νερό που βλέπετε, δεν είναι κάτι που θα θέλατε να καταλήξει στον επόμενο καφέ σας. Αυτό ακριβώς προσκολλάται στο εσωτερικό της μηχανής κάψουλας τους καφέ σας, μαζί με βακτήρια και παλαιωμένα λάδια καφέ. Η κάψουλα καθαρισμού είναι πολύ εύκολη στη χρήση και ξεπλένει υγιεινά όλη την ανεπιθύμητη συσσώρευση από το μηχάνημά σας, αφήνοντάς σας αυτό το κρυστάλλινο νερό, διασφαλίζοντας ότι το επόμενο φλιτζάνι καφέ σας είναι απολύτως φρέσκο, όπως θα έπρεπε να είναι πάντα!

Λοιπόν, αυτό θέτει την ερώτηση, πότε καθαρίσατε τελευταία φορά το μηχάνημα κάψουλας Nespresso®; Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερη στιγμή από τώρα.

Και αν έχετε άλλη μάρκα ή τύπο καφετιέρας, μην ανησυχείτε, σας έχουμε καλύψει με διάφορες κάψουλες καθαρισμού κατάλληλες για διάφορες μηχανές κάψουλας, καθώς και έναν εύκολο οδηγό για τον καθαρισμό άλλων δημοφιλών μηχανών καφέ, όπως κόκκων καφέ, καφέ φίλτρου και μηχανές εσπρέσο. Καλός καθαρισμός, καλός καφές!