Η γεύση του καφέ σας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της χαράς στη ζωή σας. Μη συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από το καλύτερο! Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για «Ανανέωση του χαρμανιού».

Μαντέψτε τι, μια καθαρή μηχανή κάψουλας καφέ είναι απαραίτητη για τη γεύση του καφέ σας και ο καθαρισμός πρέπει να είναι εύκολο να γίνει, έτσι; Φυσικά!

Με τις κάψουλες καθαρισμού της Caffenu, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη η διαδικασία. Απλά τοποθετήστε την κάψουλα καθαρισμού στον θάλαμο παρασκευής και παρακολουθήστε τα βακτήρια και οι εναποθέσεις ασβεστίου να εξαφανίζονται αμέσως. Η κάψουλα απελευθερώνει έναν αφρό μέσα στο θάλαμο παρασκευής, στο ακροφύσιο και το στόμιο που εκτοξεύει τη μηχανή σας καθαρίζοντας το από βρώμικα υπολείμματα καφέ και λάδια. Αυτή η διαδικασία διασφαλίζει ότι την επόμενη φορά που θα φτιάξετε έναν καφέ, ο καφές σας θα έχει πιο φρέσκια ​​γεύση από ποτέ. Αν θέλετε να καθαρίσετε το πίσω μέρος του μηχανήματός σας για να αφαιρέσετε τις εναποθέσεις ασβεστίου και τη συσσώρευση ορυκτών, χρησιμοποιήστε το οικολογικό αφαλατικό. Η καλύτερη στιγμή για να ανανεώσετε την παρασκευή καφέ είναι τώρα.

Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα των προϊόντων μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κάψουλες καθαρισμού και νιώστε καθημερινά τη φρεσκάδα στον καφέ σας!