1. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για τις αγορές σας τότε θα μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Simpler. Είναι δεκτές όλες οι κάρτες από όλες τις τράπεζες και με όλες τις σημάνσεις: Visa, Visa Electron, Visa Enter, Mastercard, Dinners, Prepaid (προπληρωμένες), χρεωστικές, φοιτητικές κτλ. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα μέσω της μαύρης μπάρας “Γρήγορη Αγορά”. Επιπλέον θα έχετε μια επιπλέον έκπτωση λόγο του τρόπου αυτού πληρωμής ως επιβράβευση για τις αγορές σας.

Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.caffenu.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της τραπεζικής σας κάρτας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Οι πληρωμές σας υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχου κάρτας Visa Secure και MasterCard SecureCode των Οργανισμών Πληρωμών Visa και MasterCard αντίστοιχα. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν ως σκοπό να σας προσφέρουν πρόσθετη προστασία όταν εκτελείτε πληρωμές από το διαδίκτυο με την κάρτα σας.  

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακόμα κι αν η εκδότρια Τράπεζα της κάρτας σας δεν συμμετέχει ακόμη στις υπηρεσίες Visa Secure και MasterCard SecureCode, η συναλλαγή σας θα γίνει κανονικά αποδεκτή και θα εκτελεστεί με ασφάλεια.

Σας ενημερώνουμε ότι εφόσον προχωρήσετε σε πληρωμή με κάρτα, θα σας ζητηθεί πιστοποίηση από την σελίδα της Τράπεζας του καρτούχου, ζητώντας σας κωδικούς. Για λόγους ασφάλειας από εδώ και στο εξής, από όλες τις Τράπεζες πραγματοποιείται η διαδικασία πιστοποίησης του καρτούχου από την τράπεζά του με χρήση π.χ. OTP μέσω SMS, login στο mobile app και αποδοχή συναλλαγής μέσω push notification κλπ. Με δεδομένη την PSD2 και την υποχρέωση για SCA (Strong Customer Authentication), όλες οι Τράπεζες πλέον θα ενεργοποιούν τη διαδικασία 3D Secure στις κάρτες τους και κατά συνέπεια σταδιακά όλοι οι καρτούχοι θα πρέπει να πραγματοποιούν διαδικασία πιστοποίησης την οποία δεν πραγματοποιούσαν μέχρι τώρα.

2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

*Σε περίπτωση μεταφοράς/εμβάσματος από άλλη τράπεζα, τα έξοδα της τράπεζας επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον αγοραστή.
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στην τράπεζα που συνεργαζόμαστε, απλά δίνοντας τον αριθμό παραγγελίας (order number) και το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς τραπέζης με αιτιολογία το όνομά σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Πειραιώς IBAN: GR6301720350005035050615801
Alphabank IBAN: GR3401402920292002101159528
Eurobank IBAN: GR6102600530000790101693904
Εθνική IBAN: GR7201101540000015400147029

Σε όλους τους λογαριασμούς εμφανίζεται δικαιούχος: Αλέξανδρος Κουφάκης

–> Προσέξτε να πραγματοποιήσετε την κατάθεση από ίδια σε ίδια τράπεζα για την αποφυγή επιπλέον εξόδων.

Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, καταθέστε σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς, το ποσό των προϊόντων που αγοράσατε (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών εξόδων). Με το που ολοκληρωθεί η κατάθεση στην τράπεζα θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσετε την προηγούμενη διαδικασία και στην κατάθεση σας δεν αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας αυτής, θα μας είναι αδύνατο να εντοπίσουμε ότι η κατάθεση αντιστοιχεί στην παραγγελίας σας και θα υπάρξουν επιπλέον καθυστερήσεις για την δρομολόγηση της.