1. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

*Προς αποφυγή έξτρα χρεώσεων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα πληρωμής μέσω χρεωστικής κάρτας οποιασδήποτε τράπεζας.
Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Η εταιρεία μας, συνεργάζεται με την Πειραιώς και είναι δυνατή η χρήση πιστωτικών καρτών, Visa, Mastercard & Maestro. Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.futurashop.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Οι πληρωμές σας υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχου κάρτας Visa Secure και MasterCard SecureCode των Οργανισμών Πληρωμών Visa και MasterCard αντίστοιχα. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν ως σκοπό να σας προσφέρουν πρόσθετη προστασία όταν εκτελείτε πληρωμές από το web με την κάρτα σας, εφόσον έχουν ενεργοποιηθεί από την εκδότρια Τράπεζα της κάρτας που χρησιμοποιείτε κι εφόσον έχετε ήδη αποκτήσει ένα προσωπικό κωδικό (pin) που θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για τις πληρωμές στο web, ακολουθώντας τις οδηγίες της Τράπεζάς σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακόμα κι αν η εκδότρια Τράπεζα της κάρτας σας δεν συμμετέχει ακόμη στις υπηρεσίες Visa Secure και MasterCard SecureCode, η συναλλαγή σας θα γίνει κανονικά αποδεκτή και θα εκτελεστεί με ασφάλεια.

Σας ενημερώνουμε ότι εφόσον προχωρήσετε σε πληρωμή με κάρτα, θα σας ζητηθεί πιστοποίηση από την σελίδα της Τράπεζας του καρτούχου, ζητώντας σας κωδικούς .Για λόγους ασφάλειας από εδώ και στο εξής, από όλες τις Τράπεζες πραγματοποιείται η διαδικασία πιστοποίησης του καρτούχου από την τράπεζά του με χρήση π.χ. OTP μέσω SMS, login στο mobile app και αποδοχή συναλλαγής μέσω push notification κλπ. Με δεδομένη την PSD2 και την υποχρέωση για SCA (Strong Customer Authentication), όλες οι Τράπεζες πλέον θα ενεργοποιούν τη διαδικασία 3D Secure στις κάρτες τους και κατά συνέπεια σταδιακά όλοι οι καρτούχοι θα πρέπει να πραγματοποιούν διαδικασία πιστοποίησης την οποία δεν πραγματοποιούσαν μέχρι τώρα.

2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

*Σε περίπτωση μεταφοράς/εμβάσματος από άλλη τράπεζα, τα έξοδα της τράπεζας επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον αγοραστή.
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στην τράπεζα που συνεργαζόμαστε, απλά δίνοντας τον αριθμό παραγγελίας (order number) και το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς τραπέζης με αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας σας και το όνομά σας:

Πειραιώς IBAN: GR6301720350005035050615801
Alphabank IBAN: GR8901402920292002002009794
Eurobank IBAN: GR6102600530000790101693904
Εθνική IBAN: GR7201101540000015400147029

Σε όλους τους λογαριασμούς εμφανίζεται δικαιούχος: Αλέξανδρος Κουφάκης

Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, καταθέστε σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς, το ποσό των προϊόντων που αγοράσατε (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών εξόδων). Με το που ολοκληρωθεί η κατάθεση στην τράπεζα θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσετε την προηγούμενη διαδικασία και στην κατάθεση σας δεν αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας αυτής, θα μας είναι αδύνατο να εντοπίσουμε ότι η κατάθεση αντιστοιχεί στην παραγγελίας σας και θα υπάρξουν επιπλέον καθυστερήσεις για την δρομολόγηση της.