Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 – 3 εργάσιμες μέρες, εκτός εάν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή όπου το δέμα σας θα παραδοθεί εντός 5 ημερών.
Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.
Παρακαλούμε σημειώστε πως αν επιθυμείτε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί εντός συγκεκριμένων ωρών, οι μέρες παράδοσης ενδέχεται να διαφέρουν.
Λόγω των έκτακτων συνθηκών, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από την επιβολή του πανελλαδικού lockdown στις 8/11/2020, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις στις αποστολές των παραγγελιών, καθώς οι εταιρείες courier έχουν αναλάβει ιδιαίτερα αυξημένο όγκο παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και ελπίζουμε σε εξομάλυνση της κατάστασης τις επόμενες ημέρες.

Τρόποι αποστολής
Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται από εταιρεία courier.
Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα. Αποστέλλουμε προϊόντα και στην Κύπρο.
Σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει ονομαστική παραγγελία το προϊόν που επιθυμείτε και περάσετε από το κατάστημα δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε την διαθεσιμότητα. Το caffenu.gr λειτουργεί ως ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά διαθέτει και φυσική έδρα η οποία λειτουργεί και ως σημείο εξυπηρέτησης. Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι μόνο Δευτέρα και Πέμπτη και ώρες 10.00 – 20.00. Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.
Σε περίπτωση που επιλέξετε σαν τρόπο παραλαβής της παραγγελίας σας την παραλαβή από το κατάστημά μας, αν η παραγγελία δεν έχει προπληρωθεί, παραμένει ενεργή για τρεις (3) ημέρες και κατόπιν ακυρώνεται.
Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.

Κόστος μεταφορικών
Το caffenu.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων. Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσον το δυνατό πιο δίκαια.
Ελάχιστο κόστος μεταφορικών για παράδοση με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή μαζί με το κόστος της αντικαταβολής: 6,70 €
Κόστος για την αντικαταβολή: 3,50 €
Ελάχιστο κόστος μεταφορικών για παράδοση με τρόπο πληρωμής κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: 3,70 €
Ελάχιστο κόστος μεταφορικών για παράδοση με τρόπο πληρωμής πιστωτική κάρτα: 3,70 €
Το ελάχιστο κόστος μεταφορικών ισχύει για δέματα έως 11 κιλά.

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 59 €
Για παραγγελίες των οποίων το συνολικό ύψος είναι ίσο ή μεγαλύτερο των 59 €, δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής. Το κόστος της παραγγελίας υπολογίζεται με βάση τις τιμές λιανικής πώλησης, όπως αυτές είναι αναρτημένες στον ιστότοπο του caffenu.gr. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο για παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδας και ο τρόπος αποστολής (courier ή μεταφορική εταιρία) μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας αλλά και την διεύθυνση αποστολής.
Η προσφορά ισχύει για κάθε τρόπο πληρωμής. Για παραγγελίες άνω των 59 € που εξοφλούνται με αντικαταβολή, χρεώνεστε μόνο την επιβάρυνση της αντικαταβολής (1.90 €).

Σας ενημερώνουμε ότι επιστροφές προϊόντων δε γίνονται αποδεκτές με επιστροφή χρημάτων, παρά μόνο εάν αγοράσετε προϊόντα ίσης αξίας και αυτό δεν συμπεριλαμβάνει τα προϊόντα που ο νόμος εξαιρεί από το δικαίωμα υπαναχώρησης.